Inbraak parkeerkelders tweede mededeling

ATTENTIE

 

In aanvulling op een eerder bericht over inbraken in de parkeergarages, kunnen wij melden dat wij inmiddels in algemene zin met onze wijkagent, Remko de Vries, hebben kennis gemaakt.

 

De afgelopen periode blijken er zo’n 30 auto’s in het Paleiskwartier “gekraakt”  en “gestript”te zijn.  Dat is een forse toename. De politie beschikt inmiddels over daderinformatie (scherpe videobeelden) en is daarmee aan de slag. Tegen insluiping in de parkeergarage’s kunnen zij heel weinig doen mede omdat, voor hen onzichtbaar, de daders hun werk doen. Ze moeten het dus hebben van aangiften.Advies van wijkagent Remko de Vries:

 

– indien daderinformatie beschikbaar is (video, getuigen ed) altijd aangifte doen bij de politie. Ook als VVE is dat mogelijk omdat er kennis is van een misdaad en vanwege insluiping. Dat kan via 0900 8844 met verwijzing naar Remko de Vries. Hij komt zonodig ter plekke.

– indien er géén daderinformatie beschikbaar is, altijd een eenvoudige (via internet, www.politie.nl) aangifte/melding te doen, zodat er bij de politie materiaal beschikbaar is om, in combinatie met het eerste punt, de ernst van het probleem te zien.

 

Belangrijk is vooral: goed alert zijn. Bel  bij verdachte omstandigheden 0900 8844. Bij  heterdaadgevallen 112 bellen. Tip: een goed slot op de garagedeur helpt echt (=meerwaarde).

Aanvulling van het bestuur van VvE wooncomplex de Croon.

Maandag tot en met vrijdag is de speedgate overdag onze garagedeur. ‘s-Avonds en in het weekend is de garage afgesloten door de roldeur en de speedgate.

 

Indien gewenst kunt u voor meer informatie  ook Sacha Wijmer, aspirant lid van ons bestuur, bellen: 06 51329345

 

 

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch