NALEVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Beste medebewoners,

indien u het huishoudelijk reglement niet naleeft heeft dat gevolgen.  Na dossier opbouw volgt er uiteindelijk de sanctie een boete. Het bestuur vindt dat de volgende zaken strijdig zijn met het huishoudelijk reglement.

1. In de algemene ruimte mag niet worden gerookt. De algemene ruimte omvat ook de galerijen tussen de appartementen Bordeslaan en Spiegeltuin aan de binnentuin. Het bestuur noteert de nummers van de appartementen waar lege of volle asbakken staan. Na dossier opbouw volgt er uiteindelijk de sanctie een boete.De binnentuin wordt ook gebruikt als asbak. Omdat er op de galerijen en in de binnentuin niet mag worden gerookt worden er ook geen peuken aangetroffen op de galerijen of in de binnentuin.

2. Het bestuur heeft drie jaar geleden toegestaan dat de bewoners van de appartementen Bordeslaan en Spiegeltuin gelegen aan de binnentuin op de galerijen tussen de appartementen de volgende zaken in de algemene ruimte mogen neerzetten. Een bistrotafel met bistrostoelen en een kleine bloemenbak.  Deze zaken mogen de doorgang niet belemmeren aangezien het een noodroute betreft. Alle andere prive zaken horen daar niet thuis. Schoenen, tassen, vuilniszakken, huishoudtrappen is maar een beperkte opsomming van hetgeen wordt aangetroffen. Het bestuur noteert de nummers van de appartementen waar de prive zaken worden aangetroffen. Na dossier opbouw volgt er uiteindelijk de sanctie een boete.

3. Op de gangen voor de lift in de Bordeslaan, de Hofmeesterstraat en de Spiegeltuin hoort niets maar dan ook niets te worden aangetroffen. Prive zaken zoals schoenen, tassen en vuilniszakken horen daar niet thuis. Het bestuur noteert de nummers van de appartementen waar prive zaken worden aangetroffen. Na dossier opbouw volgt er uiteindelijk de sanctie een boete.

4. Aangezien het bestuur de bewoners van de appartementen Bordeslaan en de Spiegeltuin gelegen aan de binnentuin heeft toegestaan zich buiten te verpozen gezeten op de toegestane bistrostoelen aan de toegestane bistrotafel is het bestuur van mening dat u de omranding dient te ontdoen van stof, het balkonglas  te wassen en de vloer te vegen. Ook hier noteert het bestuur de nummers van de appartementen waar de bewoners alleen de lusten willen hebben maar niet de lasten.  Als op 1 augustus 2015  de omranding nog steeds stoffig is, het balkonglas niet gewassen is en de vloer niet geveegd is zal het bestuur op kosten van de appartementen waar de omranding nog steeds stoffig is,  het balkonglas nog niet gewassen is en de vloer niet geveegd is, ons schoonmaakbedrijf opdracht geven de omranding stofvrij te maken, het balkonglas te wassen en de vloer te vegen.

Het bestuur gaat er van uit dat het bovenstaande langzaam er ingeslopen is. Zij doen het (niet) dus doen wij het ook (niet). Met ingang van vandaag is het afgelopen. Alle eigenaren houden zich aan de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement. Alle huurders houden zich aan het huishoudelijk reglement.

 

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch