Schoonmaken parkeergarage

Beste bewoners,

Op maandag 9 mei, laag -2, en op woensdag 11 mei, laag -1, wordt de garage na 17.00 uur geheel schoongemaakt. Het glas van de hallen wordt gewassen, de spinraggen verwijderd en de vloeren worden geveegd.

Het bestuur van Kantoren en wooncomplex de Croon verzoekt u om op maandag 9 mei uw vervoermiddel, fiets brommer scooter motor en auto, voor 17.00 uur en bij thuiskomst na 17.00 uur te plaatsen op laag -1. Indien laag -1 vol is wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw vervoermiddel op laag -2 niet geheel op de parkeerplaats te plaatsen waardoor de schoonmakers om uw vervoermiddel kunnen werken. De schoonmakers moeten namelijk ook de randen van laag -2 kunnen vegen en schoonmaken.

Het bestuur van Kantoren en wooncomplex de Croon verzoekt u om op woensdag 11 mei uw vervoermiddel voor 17.00 uur en bij thuiskomst na 17.00 uur te plaatsen op laag -2. Er is op laag -2 voldoende plaats om alle vervoermiddelen, fiets brommer scooter motor en auto, die gewoonlijk op laag -1 staan op laag -2 te kunnen plaatsen.

De schoonmakers danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Bestuur Kantoren en wooncomplex de Croon

 

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch