Belangrijk

Beste medebewoners,

onze veiligheid is in het geding.

Huishoudelijk reglement artikel 8 a lid 1 geeft aan dat  alle deuren en hekken van de gemeenschappelijke gedeelten gesloten dienen te blijven en dat iedere Eigenaar/bewoner en gebruiker erop moet toezien dat geen ongewenste personen het gebouw binnen kunnen.

Het bestuur treft zowel op -1 als -2 toegangsdeuren aan met daarnaast een groene lamp. Ongewenste personen kunnen door tegen de deur te duwen zich toegang verschaffen tot ons gebouw. Wilt u zich er van vergewissen dat de rode lamp brandt als u de deur achter u dicht doet.

Het bestuur heeft  de poort Hofmeesterstraat in de doorgang naar de binnentuin open aangetroffen. Na de sleutel in het slot te hebben omgedraaid ging de poort weer dicht. Ongewenste personen hebben zich toegang kunnen verschaffen tot een groot gedeelte van ons gebouw. Wilt u zich er van vergewissen dat de poort dicht gaat als u door de poort bent gelopen.

Het bestuur heeft de elektrische deur van -1 naar de fietsenstalling open aangetroffen. Na de sleutel in het slot te hebben omgedraaid ging de deur weer dicht. Ongewenste personen hebben zich toegang kunnen verschaffen tot een groot gedeelte van ons gebouw. Tevens dringt koude lucht tot de bergingsgangen door hetgeen voor de appartementen met een berging aan de bergingsgangen zeer onaangenaam is. Wilt u zich er van vergewissen dat de elektrische deur op de normale wijze dicht gaat als u er door heen bent gelopen.

Huishoudelijk reglement artikel 12 c lid 5 en 7 geeft duidelijk aan hoe u met afval om dient te gaan.

Het bestuur heeft vastgesteld dat onze schoonmakers afgelopen woensdag de containerruimten gedweild en schoon hebben achtergelaten. Vandaag, enkele dagen later, heeft het bestuur helaas moeten vaststellen dat artikel 12 c lid 5 en 7 niet worden nageleefd. Het bestuur heeft, enkele dagen na de schoonmaak, vastgesteld dat de vloer  in de containerruimte Spiegeltuin zeer vervuild is en in containerruimte Hofmeesterstraat nat is. Met een geringe inspanning van uw kant moet het mogelijk zijn om de containerruimte, in de vier weken tussen de schoonmaakbeurten, schoon te houden.

Het bestuur wenst niet onmiddellijk de handhavingscommissie in te schakelen maar tracht langs deze weg eerst een beroep op u te doen. Indien u echter als Eigenaar/bewoner of gebruiker blijft weigeren het huishoudelijk reglement na te leven ziet het bestuur geen andere mogelijkheid dan de handhavingscommissie in te schakelen.

Nog een prettige dag toegewenst door

Bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

Bestuur Vereniging van Eigenaren kantoren en wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch