Parkeren na opening bioscoop en intercom Spiegeltuin

30 mei 2018

Beste bewoners,

de gemeente is van plan om het betaald parkeren aan de straat te verlengen van 18.00 uur tot 24.00 uur. De bewoners kunnen dan na 18.00 uur niet meer gratis parkeren. Het parkeertarief aan de straat wordt verhoogd waardoor het aantrekkelijker wordt om in de parkeergarage te parkeren. De bewoners hebben dan de keuze of betalen of oneigenlijk gebruik maken van de bezoekerskaart (er komt een andere uitvoering van de kaart) of een abonnement kopen voor het stallen van de auto in de parkeergarage. De sluitingstijd van de parkeergarage gaat van  21.00 uur naar 24.00 uur. De bezoeker van de bioscoop heeft de keuze tussen duur aan de straat parkeren of, de gemeente verwacht dat de bioscoopbezoeker dat doet, kiezen voor een bundeltarief. Zoveel uren parkeren voor een relatief laag tarief.
De gemeente denkt nog na over een bushalte tegenover het Koning Willem II college om de bezoekers van de bioscoop die op het transferium parkeren in- en uit de bus te laten stappen.
 
Wat betreft de intercom. De display is net vernieuwd. Het systeem is opnieuw geprogrammeerd. Ik vind dat we moeten wachten voordat we weer aan het systeem gaan rommelen. Als de klachten betreffende de intercom aanhouden graag of op de website van Panen Vastgoed, na ingelogd te zijn met gebruikersnaam en wachtwoord, de klacht melden of Panen Vastgoed bellen en de klacht doorgeven. Op de website doorgeven heeft de voorkeur van Panen Vastgoed.
 
Met vriendelijke groet
 
Wil Kuster
bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch