Zonwering

Beste eigenaren en huurders,

de laatste tijd ontstaan er steeds meer misverstanden omtrent de wijze waarop eigenaren en huurders om moeten gaan met storingen in de zonweringen.

Allereerst dient u zorgvuldig met de zonweringen om te gaan. Zonweringen horen bij wind en regen omhoog te worden gebracht. De zonweringen horen ook omhoog te worden gebracht als u afwezig bent. Het weer kan omslaan van mooi naar winderig en regenachtig. De zonweringen zijn een collectief goed. De garantie gaat verlopen. Dat betekent dat de kosten voor het verhelpen van de storingen, voorrijkosten gangbaar maken en het vervangen van motoren, betaald worden uit de collectieve middelen.

Voordat u een storing meldt dient u na te gaan of de batterijen in de afstandsbediening moeten worden vervangen.

Indien u het bovenstaande allemaal heeft gedaan en de zonwering(en) nog niet gangbaar zijn, meldt u de storing via het formulier die u aantreft op www.panenvastgoed.nl.

Daarna zorgt u er voor dat u een klusbedrijf belt, het bestuur beveelt Ed Loch aan https://edlochklusenservicediensten.nl/, met wie u een afspraak maakt om het paneel of de panelen boven de ramen te verwijderen. Het is uw verantwoordelijkheid. Rene Panen speelt in dit gedeelte van het oplossen van de storing geen rol.

Inmiddels heeft Rene Panen onze beheerder een afspraak laten inplannen bij Schellekens het onderhoudsbedrijf voor de zonweringen. U wordt door Rene Panen altijd op de hoogte gehouden, het gaat om uw agenda. Het op de hoogte houden betekent niet dat Rene Panen zaken afschuift. Het is een service die hij u biedt. Op de geplande dag treffen de monteurs van Schellekens de ruimte(n) boven de ramen geopend aan zodat ze met de werkzaamheden kunnen beginnen. de Croon heeft geen glazenwasinstallatie. De monteurs zullen hun werkzaamheden van binnen uit moeten uitvoeren.

Daarna neemt u weer contact op met Ed Loch die het paneel of de panelen komt bevestigen. Het is uw verantwoordelijkheid. Rene Panen speelt in dit gedeelte van het oplossen van de storing geen rol.

Het bestuur hoopt door dit bericht te bereiken dat voor eens en altijd duidelijk is, wie waarvoor verantwoordelijk is.

Wil Kuster

bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon.

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch