Olifantenpaadje

Beste bewoners,

op woensdag 21 augustus zal het olifantenpaadje op het wegdek in de parkeergarage niveau -1 worden aangebracht. Om 08.00 AM wordt de ingaande poort ook voor het uitgaande verkeer worden opengezet. De uitgaande poort blijft dicht maar mag niet worden geopend omdat ze op het wegdek vanaf de roldeur aan de uitgaande kant op het wegdek werkzaamheden gaan verrichten.

U wordt verzocht om als u met uw auto vanaf niveau -1 de garage wil verlaten eerst naar niveau -2 ter rijden daar te draaien om vervolgens recht naar de ingaande poort te rijden om de garage te verlaten.

Tussen 11.00 AM en 13.00 PM wordt het olifantenpaadje op het wegdek aangebracht waardoor er tijdelijk niemand, fiets scooter motor brommer auto, over het wegdek mag rijden. Dit betekent dat er tussen 11.00 AM en 13.00 Pm geen inkomend of uitgaand verkeer mogelijk is.

Het lijkt mij heel verstandig dat als u met fiets, scooter, brommer, motor of auto de garage op niveau -1 op 21 augustus moet verlaten of binnengaan dat u uw fiets, scooter, brommer, motor of auto op 20 augustus naar niveau -2 rijdt om op 21 augustus vanaf niveau -2 de garage te verlaten. Als u op 21 augustus met welk vervoermiddel dan ook de garage binnenkomt moet u altijd naar niveau -2 rijden.

Ook moet u zich realiseren dat tussen 11.00 AM en 13.00 PM u noch vanaf niveau -1 of vanaf niveau -2 de garage kan verlaten. Tussen 11.00 AM en 13.00 PM kunt u de garage ook niet binnenkomen.

Wil Kuster

bestuur Vereniging van Eigenaren Kantoren en wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch