Living Lab

Beste bewoners,

Uw bestuurslid zal de onderstaande uitnodiging tot het bijwonen van een werksessie in het kader van een Living Lab in het Paleiskwartier aanvaarden.

Indien u wilt meedoen met de bijeenkomsten in het kader de Living Lab in het Paleiskwartier kunt u mij e-mailen. Ik zal u dan de link naar de website sturen waar u zich kunt aanmelden.

De werksessie vindt plaats op 2 september van 19.00 tot 21:00 uur in de hal van het Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5 in ’s-Hertogenbosch.

Bericht van Frank van Weert verkeersdeskundige afdeling leefomgeving gemeente ‘s-Hertogenbosch.

In de eerste werksessie hebben we de belangen van u als betrokkenen geïnventariseerd en hebben we gezamenlijk verschillende varianten bedacht voor proeven op de Onderwijsboulevard en de Leeghwaterlaan. Na deze bijeenkomst zijn de varianten verder uitgewerkt, is een verkeersanalyse uitgevoerd (gevolgen voor het verkeer door de afsluitingen) en zijn de benodigde middelen bepaald (borden, hekken, etc.). Op basis van deze acties hebben we een principekeuze gemaakt welke varianten het meest kansrijk zijn.

In de tweede bijeenkomst willen we de uitkomsten van de acties aan u presenteren en de kansrijke varianten met u bespreken. Daarnaast willen we met u afspraken maken over uw betrokkenheid tijdens de proeven en hoe u input kunt leveren voor de evaluatie van de proeven.

Wil Kuster

bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch