Living Lab vervolg

Start tweede verkeersproef Onderwijsboulevard

Op donderdagavond 21 november 20:00 uur start de tweede verkeersproef in het Paleiskwartier.

Net als tijdens de eerste proef is de Onderwijsboulevard dicht voor autoverkeer tussen de Kraaikampen en de Jonkerstraat. (Brom)fietsers kunnen nog wel gebruikmaken van de weg. Om sluipverkeer te voorkomen plaatsen we tijdens de tweede proef een afsluiting in de Statenlaan (bij de kruising met de Hugo de Grootlaan). Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De Hugo de Grootlaan is weer open.

De tijdelijke verkeerslichten op de kruising Hugo de Grootlaan – Magistratenlaan blijven staan. Deze verkeerslichten helpen om de doorstroming op de Hugo de Grootlaan te verbeteren.
Hieronder ziet u een weergave van de proeven.

Planning

De tweede proef duurt van donderdagavond 21 november 20:00 uur tot en met donderdag 19 december 2019. Daarna verwijderen we alle maatregelen.

Drukte

Zeker in de eerste week na de afsluiting verwachten we wat meer drukte en zoekend verkeer. Houd rekening met extra reistijd en ongemak.

Evaluatie

Tijdens de proeven verzamelt de gemeente data over het verkeer en de verkeersveiligheid. Ook verzamelen we informatie over wat de gebruikers en de omgeving van de proeven vinden. Hiervoor is, net als tijdens de eerste proef, een digitale enquête beschikbaar.

Meer informatie en enquête

Wilt u meer informatie, kijk dan op: www.denbosch.nl/livinglab
Op deze website staat ook de enquête om uw mening te geven over de proef.

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch