Motorfietsen vervolg

Beste bewoners,

de bewoner die de motor eerst op een parkeerplaats op -1 heeft gezet en daarna op zomaar een niet aangegeven plaats op -1 heeft gestald heeft anoniem de melding op de sticker beantwoord. Ik zal elke regel citeren en vervolgens beantwoorden.

Hij/zij wenst een extra motorplaats op -1.

Er is geen ruimte op -1 voor een extra motorplaats.

Parkeren in een regulier parkeervak op -1.

Indien u een appartement bewoont met daaraan gekoppeld een gebruiksrecht om uw auto te stallen, kunt u het kenteken van uw auto aan mij bekend maken. Vervolgens zet u uw auto buiten, ik zal regelmatig controleren of u uw auto toch binnen zet, en u kunt gebruik maken van uw gebruiksrecht om uw motor te stallen. Indien u uw auto toch binnen zet gebruikt u twee gebruiksrechten en zal ik of de auto of uw motor op uw kosten weg laten slepen.

Laadposten bedoeld wordt laadpalen op -2 verwijderen.

Geen sprake van. Ik verwijs bij deze opnieuw naar het artikel van oktober 2019 waar ik ingegaan ben op het risico van brandgevaar bij elektrische auto’s. De brandweer kent onze garage, heeft een speciale divisie om deze branden te bestrijden en wij hebben een uitmuntende brandmeldinstallatie en afzuiging. Gisteren en vandaag wordt de brandmeldinstallatie zoals elk jaar onderhouden. Belangrijk is dat zowel bij een brand van een diesel of benzine of een elektrische auto u de garage niet binnengaat als het alarm van de brandmeldinstallatie afgaat. Ook dient u de aanwijzingen op de borden boven de wegen in de parkeergarage te volgen..

Kosten handzender vergoeden.

Geen sprake van. Of u heeft alleen twee fietskaarten of u heeft twee fietskaarten en gekoppeld aan uw appartementsrecht een gebruiksrecht op een parkeerplaats.U hoeft geen gebruik te maken van noch de fietskaarten noch van het gebruiksrecht op een parkeerplaats. Niemand dwingt u om daarvan gebruik te maken maar u betaalt wel mee an het onderhoud van de parkeergarage en fietskelder.

Tot zover de anonieme reactie op mijn verzoek aan deze bewoner om naar -2 te gaan en daar gebruik te maken van de aangegeven motorplaatsen.

Als laatste een motor gaat op een fietskaart naar binnen. Het bestuur van de VvE Kantoren en wooncomplex heeft zich coulant opgesteld ten aan zien van het plaatsen van de motoren door bewoners van de Croon in de garage. U heeft geen gebruiksrecht om uw motor te plaatsen en u betaalt ook niet mee aan het onderhoud van de garage. Zeker niet in de wijze als een bewoner met een gebruiksrecht op een parkeerplaats meebetaalt. Hooguit als u een fiets en een motor stalt voor het bedrag van een fiets. Wij, bestuur van de VvE Kantoren en wooncomplex, hebben ruimte gezocht en gevonden voor het stallen van motoren door bewoners. Het bestuur van VvE wooncomplex de Croon neemt deel in het bestuur van de VvE Kantoren en wooncomplex en behartigt de belangen van de bewoners van de Croon. Enexis heeft drie reguliere motorplaatsen en betaalt mee aan het onderhoud van de parkeergarage en dus mogen drie werknemers van Enexis hun motor op een reguliere parkeerplaats stallen. Bij het bepalen of het vol licht aangezet wordt worden de drie motoren meegeteld als zijnde auto’s.

De anonieme bewoner heeft zijn brief in mijn brievenbus gestopt. Ik hou niet van anonieme brieven in mijn brievenbus. Graag de volgende keer naam en adres graag.

Wil Kuster bestuur VvE Kantoren en wooncomplex de Croon en bestuur VvE wooncomplex de Croon.

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch