Bericht van Duurzaam Opgewekt

Geachte bewoners,

Duurzaam Opgewekt heeft gevraagd om onderstaand bericht aan u door te zetten.

Let goed op de met demarcatie wordt de begrenzing bedoeld. Boven de kranen is het de verantwoordelijkheid van Duurzaam Opgewekt. Onder de kranen is het de verantwoordelijkheid van van Dam. Bij ons gebouw is er nog een discussie gaande betreffende wiens verantwoordelijkheid het is als het gaat om de koppelkast, nu van Dam, en het tapwaterspiraal, nu van Dam. Zodra de verantwoordelijkheid verandert wordt u meteen op de hoogte gebracht.

Wil Kuster

bestuur Vereniging van Eigenaren Wooncomplex de Croon

Sinds 1 juli dit jaar heeft Duurzaam Opgewekt de exploitatie van de energievoorziening Paleiskwartier Noord overgenomen van Ennatuurlijk. We zijn druk doende om de performance van de installaties op niveau te houden en de verduurzamingsslagen handen en voeten te geven.

Tijdens de reguliere werkzaamheden en storingswerkzaamheden valt het ons op dat er ook meldingen worden doorgezet die niet de installaties  van Duurzaam Opgewekt betreft. Denk hierbij aan een storing aan de kamerthermostaat, lekkende kranen of drukval in de warmtapwaterleiding in de woning. De verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van de secundaire installatie ligt niet bij Duurzaam Opgewekt. Tijdens het beoordelen van de storingsmeldingen proberen wij u en de overige gebruikers zoveel mogelijk te ondersteunen en na te gaan of de desbetreffende storing wordt veroorzaakt door de algemene voorzieningen van Duurzaam Opgewekt.  

Soms is dit aan de voorkant niet makkelijk te beoordelen en vinden we het gezien onze positie eervol u te ondersteunen bij alle storingen. Echter in de exploitatie van de installaties zijn deze storingsmeldingen en aanhangende kosten niet opgenomen. Daarom is nu het moment gekomen waarbij we moeten aangeven dat gemaakte kosten voor werkzaamheden aan installaties anders dan de installaties van Duurzaam Opgewekt doorbelast dienen te worden aan de melder. De werkzaamheden welke tot 7-10-2020 bij ons binnen zijn gekomen worden niet doorbelast gezien bovenstaande communicatie nog niet aan u was verstrekt. Uiteraard zullen wij uiterst zorgvuldig met bovenstaande omgaan, mocht u twijfels hebben over de getroffen demarcatie of verrekening komen wij uiteraard graag met u in contact.

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch