Vervolg drie mondkapje advies

Beste bewoners,

naar aanleiding van bij het bestuur binnengekomen reacties wederom onze reactie.

Het is te simpel om de gemeenschappelijke ruimten van een appartementencomplex ( hal,  lift, fietsenstalling en dergelijken ) niet als openbare ruimten te beschouwen. Gebruikers ervan zijn in aantal groot en veelal elkaar onbekend. Wij als bestuur willen zeker niet verplichten of dwingen. Wel willen wij zeker in deze Covid tijd aandacht vragen voor zorgzaamheid en betrokkenheid. De leidraad daarbij is de nieuwe COVID wet.
Juist in het geval van Covid besmetting is het belangrijk hiervan het bestuur in te lichten. Dan kunnen er extra maatregelen getroffen worden bijvoorbeeld wat betreft aangepaste schoonmaak werkzaamheden en hygiëne. Ook kunnen de bewoners,  in geval van besmetting, algemeen in kennis  worden gesteld en gevraagd worden extra alert te zijn op verdere verspreiding.

Het bestuur is daarom van mening dat, omdat we dicht op elkaar leven, het juist van belang is dat,  hiervan melding wordt gemaakt om daarmee anderen niet in gevaar te brengen. Ons handelen is in meerdere appartementencomplexen gebruikelijk en gewaardeerd.

Wil Kuster & Wybe Klep bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch