Vieze vloeren containerruimten en meer

Beste bewoners,

elke twee maanden worden drie containers grondig en professioneel schoongemaakt. Dat betekent bij normaal vullen van de containers, dat elke vier maanden alle containers schoon zijn. Normaal vullen daar zit het probleem. Er worden zakken in de containers gegooid waaruit heel vies vocht uitkomt. Twee van de drie containers in de Hofmeesterstraat containerruimte zijn vorige week maandag schoongemaakt. De schoonmakers hebben vorige week woensdag de vloer van de Hofmeesterstraat containerruimte geveegd en gedweild. Dan mag je verwachten dat de vloer schoon blijft. Dat was niet het geval. Opnieuw dezelfde vieze bruine drab afkomstig uit de net schoongemaakte containers op de vloer. Vandaag is containerruimte Hofmeesterstraat weer leeggehaald en opnieuw is de vloer geveegd en gedweild.

Zullen we afspreken dat de vloeren in de Hofmeesterstraat containerruimte en in de Spiegeltuin containerruimte vanaf vandaag schoon blijven. Dat vereist wel de inspanning om bij lekkende zakken er nog een zak om heen te doen. Samen kunnen we er voor zorgen dat onze containerruimten schone ruimten zijn en blijven.

Nog een onderwerp. De containers zijn er voor normaal afval. Magnetrons, kapotte droogrekken en glas, voorwerpen die niet thuis horen in een vuilniszak dienen te worden aangeboden bij de werf van de vuilnisophaaldienst. U kunt het uiteraard ook tegen betaling laten ophalen. Wat u vanzelfsprekend niet doet is het achterlaten in onze containerruimten. De voorwerpen moeten worden opgehaald tegen betaling. De kosten voor het ophalen wordt dan door ons allen gedragen. Tegen het principe dat de veroorzaker betaalt. Zullen we afspreken dat u voortaan voorwerpen niet meer in de containerruimten naast de containers plaatst maar of zelf wegbrengt of met de vuilnisophaaldienst een afspraak maakt om de voorwerpen op te halen.

Bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch