Afval in containerruimte

Beste bewoners,

Op 1 mei jl. hebben wij u op de website geïnformeerd over het scheiden van huisvuil en het nette gebruik van de algemene ruimtes. Inmiddels zijn we een week verder en van mening dat we u formeel via een brief verder informeren.

Het aantal beschadigingen is verder toegenomen en een aantal van u, en/of uw onderaannemers, neemt het niet zo nauw. Dit heeft onder andere geleid tot een gesneuvelde ruit en beschadigingen aan deurposten, De situatie in de containerruimte aan de Spiegeltuin kunt u op de onderstaande foto zien. Inmiddels is bekend wie deze troep heeft veroorzaakt.

De eerste twee weken na de eerste opleveringen heeft het bestuur de vervuiling van de containerruimtes op zich genomen. Wij zien dit echter niet als onze taak. Alle bewoners hebben hier hun verantwoordelijkheid in. Wanneer wederom vervuilde containerruimtes worden aangetroffen zal een schoonmaakbedrijf worden ingeschakeld op kosten van de VvE.

Wij willen u erop wijzen dat u en uw onderaannemer verantwoordelijk zijn voor de afvoer van bouwafval. Het bouwafval kan niet worden gedeponeerd in de containers. Daarnaast is het van belang dat uw huisafval op correcte wijze wordt aangeboden. Zorg ervoor dat afval in een afgesloten afvalzak zit. Dichtgeknoopte boodschappen tassen waar dingen uit kunnen vallen zijn hierin niet voldoende voor de gemeentelijke reiniging.

Wij gaan er van uit u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vereniging van Eigenaren appartementen De Croon

Secretaris