Het zich houden aan het huishoudelijk reglement

De inhoud van het door ons met meer dan twee derde meerderheid aangenomen huishoudelijk reglement geldt voor elke bewoner. Er zijn bewoners die menen dat het huishoudelijk reglement voor elke andere bewoner geldt maar dat zij een uitzonderingspositie innemen binnen de Croon. Het bestuur heeft het al vaker aangegeven, de inhoud van het huishoudelijk reglement geldt voor ELKE bewoner van de Croon geen enkele bewoner uitgezonderd. Het bestuur zal twee artikelen laten volgen en zal binnen de artikelen de gedeelten vet afdrukken waarvan het bestuur heeft vastgesteld dat er bewoners zijn die zich daar niet aan houden.

Indien de betreffende bewoners de overtredingen blijven begaan, zit er voor het bestuur niets anders op dan handhaven.

i. Stallen voertuigen, materialen, enz. buiten de stallingsgarage

Het is niet toegestaan  (bak-)fietsen, bromfietsen, scooters, motoren, auto’s, speelgoed, materialen, dozen, containers, enz. tegen de gevels van het Gebouw of de Croontuin te plaatsen. Het is niet toegestaan  (bak-)fietsen, bromfietsen, scooters, motoren, auto’s, speelgoed, materialen, dozen, containers, enz.voor of in de hallen Hofmeesterstraat, Bordeslaan en Spiegeltuin te plaatsen De auto’s, motoren en andere vervoersmiddelen worden geplaatst in de daarvoor bestemde parkeerkelder of fietsenstalling. Het voorafgaande geldt ook voor bezoekers. Het meenemen van fietsen en bromfietsen in de lift, met uitzondering van het meenemen van een vouwfiets, is niet toegestaan. Fietsen dienen,  als de eigen berging bereikbaar is met een elektrisch bedienbare deur, bij een ruime –waar een fiets in kan- berging in de eigen berging te worden gestald.

Indien aangesproken door het bestuur is de Eigenaar/bewoner en/of Gebruiker verplicht naam en adres kenbaar te maken.

EN

  1. De afvoer van vuilnis en dergelijke zal overeenkomstig de geldende richtlijnen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch plaatsvinden. (bron: akte van hoofd- en ondersplitsing, artikel 21, lid 5)

2.  Op het terrein rondom het Gebouw met inbegrip van de Croontuin en alle Gemeenschappelijke gedeelten en doorgangen mogen geen sigaren- en sigarettenpeuken, afvalstoffen, afvalzakken, papier, drukwerk, kranten, voedsel (voor dieren) en dergelijke worden gedeponeerd.

3. Het is niet toegestaan om vuil, waaronder ook begrepen sigaren- en sigarettenpeuken, en dergelijke weg te werpen in de Gemeenschappelijke gedeelten zoals entrees, liften, trappenhuizen, garages,  enz.. . Indien aangesproken door het bestuur is de Eigenaar/bewoner en/of Gebruiker  verplicht naam en adres kenbaar te maken.

  1. Containers zijn over twee ruimtes verdeeld.
  2. Afval dat niet in de daarvoor bestemde voorzieningen kan worden gedeponeerd en of afval dat niet tot het huisvuil kan worden gerekend (waaronder bouwafval, meubelen, enz.) dient door de Eigenaars/bewoners of Gebruikers zelf te worden afgevoerd.
  3. Het is niet toegestaan om afval naast de containers te deponeren. De Eigenaar/bewoner of Gebruiker zal als de containers vol zijn zijn/haar huisvuil mee terug moeten nemen en na het ledigen van de containers opnieuw zijn/haar huisvuil in de containers kunnen deponeren.
  4. Afval dat in de containers wordt gedeponeerd dient in een dichte niet lekkende zak te zitten, dit in verband met stankoverlast en de vervuiling van de vloer.
  5. De containerruimtes dienen ten alle tijden afgesloten te zijn en de verlichting dient uit geschakeld te worden.

Het bestuur hoopt met deze oproep aan de bewoners die zich niet houden aan de regels die wij met zijn allen zijn overeengekomen te bereiken dat deze bewoners zich bezinnen en zich gaan houden aan hetgeen wij met zijn allen hebben aangenomen- ons huishoudelijk reglement.

Met vriendelijke groet

Wil Kuster bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch