Vervolg water ontharder

Beste eigenaren,

ik weet inmiddels meer over het waterontharder systeem dat voor ons gebouw geschikt is.

Het heet een Descaler. Bij een Descaler zit er nog steeds kalk in het water maar het kan zich niet hechten aan oppervlakken. Dat komt doordat de schadelijke kalk wordt omgezet in niet schadelijke kalk. Daardoor kan de kalk niet neerslaan in de apparaten en sanitair. De apparaten met verwarmingselementen zullen langer meegaan omdat de niet schadelijke kalk zich niet hecht aan de verwarmingselementen. Voor alle duidelijkheid de hardheid van het water verandert niet.

De Descaler is zeer duurzaam, omdat hij geen elektriciteit, geen spoelwater en geen chemicaliën verbruikt. Het is een moderne, groene techniek en helemaal van deze tijd.

Zoals ik reeds vermeld heb is de aanschafprijs van de Descaler al verwerkt in de herziene MJOP die met ingang van 2020 wordt gebruikt. Ook het om de vijf jaar vervangen van de filter is al opgenomen.

Omdat maar een eigenaar aangegeven heeft tegen de aanschaf van de Descaler te zijn, zal ik zodra ik de offerte binnen heb en het bedrag op of onder het daarvoor uitgetrokken bedrag blijft overgaan tot aanschaf en installatie van de Descaler.

Wil Kuster bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch