Nieuwe fase Covid 19

Beste bewoners,

in ons gebouw worden, tegen hetgeen in ons huishoudelijk reglement staat, feesten gehouden die worden voortgezet na half twaalf ‘s-avonds.

Feesten horen ook in de nieuwe fase die morgen aanbreekt te voldoen aan de onderstaande richtlijnen. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat wij in ons gebouw nog niet te maken hebben gehad met Covid 19 zieken. Dat komt mede door de discipline die iedereen in ons gebouw heeft opgebracht. Laat ons dit gedrag volhouden en niet het lot tarten door feesten te organiseren met meer dan drie personen van buiten. Overdracht kan ook plaatsvinden doordat de virus op oppervlakken achterblijft. Hoe meer personen van buiten in ons gebouw hoe groter het risico van besmetting. Indien de feesten structureel worden adviseert het bestuur de politie anoniem te bellen. Het bestuur beschouwt de voorvallen als eenmalige uitschuivers.

Let op. Wat onder BUITEN staat vermeld geldt ook voor uw balkon.

Hoeveel mensen mag ik thuis op bezoek ontvangen?

De richtlijn voor bezoek thuis is: maximaal 3 mensen buiten de mensen die in het huis wonen. Onderling moet 1,5 meter afstand worden gehouden.

Kan ik een boete krijgen als ik meer dan 3 mensen thuis ontvang?

Nee, hier wordt niet op gehandhaafd. Wel kan er gehandhaafd worden als er sprake is van overlast.

Met hoeveel mensen mag ik buiten zijn?

Er geldt geen maximumaantal personen waarmee u buiten mag zijn. Wel geldt altijd de 1,5 meter afstand met mensen die niet tot uw huishouden behoren. Vanaf 3 personen kan er op die 1,5 meter worden gehandhaafd. Wordt het op bepaalde locaties te druk, dan kan er worden opgetreden.

Bestuur Vereniging van Eigenaren Wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch