Een aantal zaken

Beste bewoners,

u heeft van Duurzaam Opgewekt een schrijven ontvangen met een link waarmee u zich kunt aanmelden bij Duurzaam Opgewekt onze nieuwe exploitant van de WarmteKoudeInstallatie. Op 1 juli gaat de exploitatie van Ennatuurlijk over naar Duurzaam Opgewekt. In de maand juli zal de klankbordgroep van functie veranderen. Waar de klankbordgroep tot 1 juli een adviesgroep van het bestuur van CWP is geweest gaat de klankbordgroep namens de bewoners van Paleiskwartier Noord contact hebben met het bestuur van Duurzaam Opgewekt.

Onze zonnepanelen hebben door het zonnige weer een meer dan verwachte opbrengst gehad. Daardoor hebben wij de afgelopen twee maanden geen elektriciteit hoeven te betalen maar hebben maandelijks een bedrag ontvangen omdat wij meer elektriciteit aan het net leveren dan wij van de leverancier van elektriciteit ontvangen.

Tot en met 15 juli 2020 ligt het Tracébesluit TB ter inzage op www.platformparticipatie.nl/meterenboxtel. Op www.prorail.nl/meterenboxtel kunt u zien wat er gaat veranderen aan het spoor en de spooromgeving. Het instellen van een beroep tegen het TB is gebonden aan een aantal voorwaarden en er zijn kosten aan verbonden. Naar verwachting na een jaar zal de Raad van State uitspraak doen inzake de beroepen. Als de beroepen ongegrond worden verklaard is het tracébesluit onherroepelijk.

Bestuur Vereniging van Eigenaren wooncomplex de Croon

VvE Wooncomplex 'De Croon' 102 appartementen Hofmeesterstraat - Bordeslaan - Spiegeltuin te 's-Hertogenbosch